Sunday 4 September 2011

Mans superīgais orgasms


Pēdējā laikā man pieklibo veselība un daudz dienu tiek pavadītas slimnīcā. Līdz ar to nesanāk pievērsties manam blogam tik daudz, cik gribētos. No otrās puses es šajā laikā saņēmu daudz dāvanu no tuviniekiem, kas tādā veidā grib uzlabot manu garastāvokli.  Ņemot vērā, ka mana ģimenē visi zina, ka man labāka dāvana ir kaut kas no kosmētikas, mani make-up krājumi tika papildināti ar ļoti vērtīgiem eksemplāriem, proti, es tagad esmu īpašniece vaigu sārtumam no Nars un slavenajai Naked acu ēnu paletei no Urban Decay. Par pēdējo es patlaban gatavoju izvērstāko aprakstu, bet šodienas ierakstu veltīšu Nars vaigu sārtumam tonī kas saucas Super Orgasm.

Nars kompānija noteikti izdarīja pareizo marketinga izvēli piešķirot savam produktam tādu izteiksmīgu nosaukumu. Godīgi sakot pats vaigu sārtums nav nekas īpašs - liekas, ka tādi varētu būt vairākiem zīmoliem. Tomēr pateicoties tā nosaukumam tas ir kļuvis par īsto leģendu blogeru vidū. Manis iecienīta Tifānija D, piemēram, regulāri atgādina ka Orgasm vaigu sārtums ir viņas visu laiku mīļākais produkts un tas derēs visiem ādas toņiem.

Ir divu veidu orgasmi - parastais - Orgasm - un Super Orgasm, kas arī pieder man un kas no iepriekšminētā atšķiras ar diezgan pamanāmo zelta spīdumu. Produkta pamatkrāsa ir tāda rozā ar sarkanīgo pieskaņu. Es domāju, ka tā noteikti ir ļoti universāla un uz ādas izskatās ļoti dabiski. Šo vaigu sārtumu ir viegli klāt un atšķirībā no citiem līdzekļiem, ir diezgan grūti pārspīlēt, t.i. uz ādas produkts neizskatās tik koši kā iepakojumā. Mani sākumā mulsināja šis spīdums, bet es pamanīju ka tas lielākoties nobirst produkta uzklāšanas procesā. Lai gan arī līdz šim mani pilnīgi apmierināja mans MAC vaigu sārtums Dainty tonī (vairāk info šeit), es noteikti izmantošu manu jauno rotaļlietu. Vienīgais ka man ir bail, ka ziemas aukstajā gaismā Super Orgasm tā sarkanīgas piekrāsas dēļ izskatīties drusciņ netīri uz manas ārkārtīgi bālas sejas ādas.


Nars Super Orgasm elektriskajā apgaismojumā.

Nars Super Orgasm dienas gaismā.

Šis vaigu sārtums ir noteikti visdārgākais dekoratīvās kosmētikas līdzeklis kas man kādreiz ir bijis. Bet tas ir noteikti patīkami apzināties, ka tev pieder tāda, var teikt, kulta statusa lieta. Turklāt dārgajai kosmētikai, protams, arī iepakojums ir savādāks. Manu sārtumu ir tik patīkami turēt rokā - tas ir tik samtains un auksts kā atgādina oļi. Man tas noteikti ir svarīgi.




Diemžēl Nars kosmētiku nevar nopirkt Latvijā. To gan var iegadāties, piemēram, Nars mājas lapā un HQ Hair mājas lapā

6 comments:

  1. Veseļojies ātrāk!
    Ļoti interesants vaigu sārtums, izskatās kā tas ir universāls!

    ReplyDelete
  2. Spīdumu gabali netraucē ?
    Es vēlejos šo nopirkt izpārdošana pa 10 ls , bet palasot atsauksmes, atmetu domu un iztērējos Too faced sārtumiem .

    tagad nez, bij pareizi vai nē :)

    ReplyDelete
  3. Paldies par linku ar i-neta veikalu, tikai es par NARS nekā nezinu. Kas tavuprāt ir ievērības cienīgs?

    ReplyDelete
  4. Atvaino par noveloto atbildi :) Es par Nars piedavajumu ipashi daudz nezinu. Kad dzivoju Shveicee baidijos pieiet klaat vinu stendam nenormali augsto cenu deel (bet iisteniibaa vinnu majas lapaa cenas nav nemaz tik augstas). Tikai atceros ka viniem bija nenormali skaistas spidigas enaas tumshajos tonnos - izskatiijaas peec shkidra metaala. Nars majaas lapaa taas manuprat varetu buut Night Series Eyeshadow.Arzemju blogeri slavee arii Laguna bronzeri. Tas esot maksimali dabiskajaa kraasaa.
    Man tagad ir mazs paraudzinsh Skin Brightener - ieproveshu - zinnoshu par manu iespaidu :)

    ReplyDelete
  5. @ Naktsmeita
    (piedod par noveloto atbildi) Tie spidumi it kaa netrauce jo lielakoties nobirst produktu uzklajot. Bet man godigi sakot nekad nav bijis lielu iebildumu pret spidumu - viss spidigs man loti patiik!
    Vai Too Faced saartums Tev nepatik? :))

    ReplyDelete