Sunday 1 January 2012

Rokassprādzes

Ar nelielu nokavējumu vēlos apsveikt visas manas lasītājas un virtuālās kolēģes ar jaunā gadu pienākšanu! Ceru ka visām no mums šis gads būs pārpildīts ar skaistumu un visādiem patīkamiem notikumiem un piedzīvojumiem. Sev es novēlu būt apzinīgākai saistībā ar sava emuāra satura atjaunošanu. 
Tagad gribu paskaidrot, kāpēc klusēju visu decembri, lai gan arī bija ļoti daudz par ko rakstīt. Izskaidrojums ir saistīts ar to, ka visu decembri cītīgi taisīju dāvanas drauga mammai, māsai un vecmāmiņai. Jau ilgu laiku mani aizrauj pērļošana jeb rotu taisīšana no pērlītēm uz makšķerauklas. Internetā atradu neskaitāmās grāmatas un shēmas un beidzot nolēmu izmantot iegūtās teorētiskās zināšanās praksē. Rezultātā sanāca trīs rokassprādzes, kuras nolēmu šeit atrādīt kā oficiālo pierādījumam tam, ka nemeloju:))) Diemžēl ir jābrīdina par fotogrāfiju zemo kvalitāti, jo manu fotoaparātu jau septembrī konfiscēja māsa un nācās izmantot kameru telefonā...







 Ja kādai no jums ir pieredze rotu fotografēšanā (it īpaši gaismas noorganizēšanā) un sprādžu piestiprināšanā gatavām rotām, lūdzu atsaukties!

2 comments:

  1. Sandij, kādas konkrēti Tev ir problēmas ar aizdaru piestiprināšanu (bildē viss ok, cik var saprast)? Droši raksti man uz velvetmimosa@gmail.com

    ReplyDelete
  2. ļoti, ļoti smuki! Es tikai auskariņus māku taisīt (arī iemācījos internetā). Par fočēšanu - vislabāk sanāl, protams, dabiskajā saules apgaismojumā. Ja mākslīgajā- meklē tieši balto gaismu (nevis dzeltenās spuldzes)

    ReplyDelete