Sunday 3 July 2011

Vasaras acis

Šoreiz gribu parādīt ļoti vienkāršu acu meikapu, kas ir lieliski piemērots vasaras karstajam laikam. Parasti, kad ārā ir karsts, negribas likt vairākas acu ēnu kārtas. Lai gan arī pateicoties praimeru izmantošanai var panākt labu grima izturību arī īpaši karstajās dienās, gribas, lai seja izskatās maksimāli dabiski un meikaps ir pieskaņots manām spilgtajām vasaras drēbēm un aktivitātēm, ar kurām es mēdzu nodarboties (peldēšana, braukšana ar riteni, došanas pastaigās). Tāpēc cenšos izvairīties no tumšo krāsu lietošanas. Tajā pat laikā negribas staigāt ar "pliko" seju un izskatīties pēc spoka. Gribas arī, lai bildēs seja un it īpaši acis izceļas.
Šādu apsvērumu dēļ izgudroju jaunu acu meikapu. Tas nav nekas īpašs, bet tomēr man liekas, ka krāsas ļoti labi saskan kopā un savienojumā ar brozeri uz sejas un lūpu spīdumu dabīgajā krāsā tas izskatīsies ļoti labi.
Tātad, iesākumā uzklāju praimeri un drusciņ tonālā, lai piešķirtu ādai viendabīgo toni. Runājot par praimeri, man tagad ir jauns - no Urban Decay. Tas man ļoti patīk un tiešam ir naudas vērts (pilnīgāks apskats sekos).
Kā nākamo soli uzklāju Lancôme acu ēnas bronzas krāsā (Pose) ar izteikto metālisko šimmeru.



Uz apakšējā plakstiņa, gar skropstu līniju, pie ārējā acs kaktiņa pārvilku plāno līniju ar zaļganzilajām ēnām izmantojot SEPHORA otiņu. Šī otiņa nav no tām labākajām un man ir plānos to nomainīt pret jauno. Tas galvenais mīnus ir tas, ka tā ir ļoti mīksta. Man, savukārt, gribētos tādu otiņu, kuru varētu izmantot acu kontūra iezīmēšanai.

Beigās uzliku melno skropstu tušu.


Un tad vēl melno acu laineri (gēla laineri no MAC). 


 Kāds ir Jūsu iecīnītais vasaras meikaps? Vai Jūs vispār izmantojat dekoratīvo kosmētiku vasaras laikā?

6 comments:

  1. tu laikam aizmirsi vienu soli :) kā saucas zaļā ēna / laineris uz apakšējā ārejā stūrīša ?
    dievinu zaļos toņus

    ReplyDelete
  2. Ļoti skaisti! ;)
    Vasaras laikā es izmantoju kosmētiku, bet cenšos iztikt bez tonālā un tumšām krāsām.

    ReplyDelete
  3. @ Naktsmeita: Hehe... es neuzrakstīju kā saucas zaļas ēnas, jo tās ir ļoti vecas un izskatās tā, ka man ir kauns tās fočēt un likt bildes publiskai apskatei :D Manuprāt, tās ir no SEPHORA, bet izņemot spilgtu krāsu neko labu vai sliktu par tām nevaru pateikt :)
    @ Viviāna: Man prieks, ka Tev patika

    ReplyDelete
  4. vov tev gan ir pasakainas skropstas!!!

    ReplyDelete