Thursday 19 May 2011

Eksperimentālais acu meikaps

Mani jau sen neliek mierā modeļu meikaps no Dior 2011.gada pavasara/vasaras ready-to-wear šova. Gribējās pamēģināt, kā tas izskatītos uz manis, un šodien es nolēmu veikt "zinātnisko eksperimentu".


Man negribējās pirkt jaunas acu ēnas šī eksperimenta dēļ, tāpēc es paņēmu jau pirms 2 gadiem pirktās Sephora acu ēnas. Neatceros precīzo nosaukumu, bet tas arī nav svarīgi. Galvenais, ka tās ēnas ir koši oranža krāsā - tieši tas, kas ir vajadzīgs manā gadījumā.
Iesākumā uzklāju praimeri. Jau sen izmantoju Benefit FY...Eye! praimeri. Tas man ļoti patīk un tiešam palīdz acu ēnām izskatīties izteiksmīgākām un turēties ilgāk. Tagad tieši šo formulu vairs neražo, bet vajadzības gadījumā vienmēr var atrast līdzīgas iedarbības līdzekli no tā paša Benefit, Urban Decay vai MAC.


Kā nākamo soli uzklāju savas oranžas ēnas. Klāju tās kā slapjas, t.i. iepriekš saslapināju ar ūdeni. Tādā veidā ēnu krāsa izskatījās vēl košāka.


Pēc tam uzklāju MAC gēla acu laineri....


... un skropstu tušu.


Un tad man galvā ienāca doma pielīmēt mākslīgas skropstas. Tomēr tas visu arī sabojāja, jo man jāatzīstas, ka mākslīgas skropstas es likt nemāku. Sanāca tikai vienai acij, pie tam ne ļoti labi. Secinājums - jātrenējas.


Gala rezultāts man patika, bet tomēr ārā es tā neietu. Ja nu vienīgais uz kaut kādu traku vasaras ballīti pludmalē. Protams, manas mākslīgas skropstas ir pārāk garas, bez tām meikaps izskatās ne tik ekstravaganti. Būs jāpamēģina to adaptēt ikdienas vajadzībām. Piemēram, var izvēlēties maigāku acu ēnu toni.

Ko jūs sakāt? Kādi jums ir bijuši ar meikapu saistītie eksperimenti? 

3 comments:

  1. vai,vai cik forshi :)) baigi patiik. gribeetos redzeet otru aci arii ;]

    ReplyDelete
  2. ēnas tonis man dikti patīk . man ir līdzīga mīļākā no manhattan , kura tulīt biegsies , bet nevaru tādu vairs atrast - persiku krāsā ar zelta krāsas spīdumiņiem. vai nav riebīgi, ja pārstāj ražot tavu mīļāko toni ? ;/

    ReplyDelete
  3. manuprāt, tās mākslīgās izskatās pat ļoti labi, nemaz ne amatieriski. :)

    ReplyDelete