Monday 16 May 2011

Aizsargājošs krēms

Man ļoti patīk iedegusi āda! Līdz šim es mēģināju izvairīties no aizsargājošo krēmu lietošanas uz sejas, jo vasarā negribēju izskatīties pēc baltās vārnas. Tajā pat laikā turpināju lasīt biedējošus žurnālu rakstus par to, cik lielā mērā saules ietekme paātrina novecošanas procesus. Ņemot vērā, ka (saskaņā ar man pieejamiem informācijas avotiem) manas ādas atjaunošanas procesi jau ir sākuši palēnināties, es šopavasar nolēmu negaidīt pirmo grumbu parādīšanos un nopirku aizsargājošo krēmu ar 50 SPF. Apzinos, ka vairs nevarēšu lepoties ar smuku iedegumu tomēr ilgtermiņa ādas veselība ir svarīgāka.

Izvēloties krēmu, vēlējos iegādāties produktu, kas ir īpaši domāts sejai un kuru varētu izmantot kā dienas krēmu. Īstenībā tas nav tik vienkāršs uzdevums, jo lai gan arī visādu līdzekļu veikalos ir daudz, tie vairākumā gadījumu ir domāti ķermenim. VICHY Capital Soleil līdzeklis manu uzmanību piesaistīja ar to, ka tas aizsargā gan no UVB gan no UVA stariem, satur augsto SPF un tam ir patīkama mitrinoša un bieza struktūra, kas ir piemērota jūtīgai ādai. Tas arī nesatur parabēnus, kas noteikti ir liels pluss manā skatupunktā. Atbilstoši VICHY mājas lapā rakstītajai informācijai, tas novērš pigmentācijas izveidošanos un agrīno novecošanu kā tādu.
Krēms klājas ļoti viegli un vienmērīgi un nelielā daudzuma pietiek visai sejai. Es nezinu vai ražotājs to iecerējis izmantošanai dienas krēma vietā, tomēr es to daru un secinu, ka krēms kalpo par labu bāzi dekoratīvajai kosmētikai. Krēmam ir ļoti vājš un patīkams aromāts, kas man ir ļoti svarīgi, jo spēcīgi aromāti krēmos mani ļoti bieži mēdz kaitināt. Tomēr, visvairāk šajā līdzeklī man patīk tas, ka krēms piešķir sejas ādai elegantu mirdzumu. Āda izskatās vesela un tās virsma kļūst līdzena un viendabīga. Iesaku!
Un kā jūs aizsargājiet ādu no saules?

1 comment:

  1. Līdzīgi. Man ir Babe līdzeklis, noteikti esi manā blogā redzējusi.

    ReplyDelete