Wednesday 21 September 2011

Tik daudz, ko skatīties

Man, kā cilvēkam, kuram ārkārtīgi patīk mode un viss kas ir saistīts ar skaistumu un dizainu, pašlaik ir ļoti piesātināts laiks. Esmu burtiski pielipusi pie datora ekrāna, jo šajā rudenī ir iznākuši manu vismīļāko TV šovu jaunās sezonas.

Pirmkārt, es skatos Project Runway, Amerikas šovu, kura laikā ap 15 modes dizaineriem sacenšas modes tērpu radīšanā. Patlaban norisinās projekta 9 sezona. Šovu vada slavena modele Haidija Kluma un žūrijā sēž, citu starpā, amerikāņu lepnums - dizaineris Maikls Korss. Katru reizi projekta dalībnieki satriec ar savu neapvaldāmo fantāziju un kreatīvitāti - ļoti aizraujoši.

Otrkārt, kaut kad rudens vidū sāksies arī Project Runway Krievijas versija. Protams, jau tagad var atrast internetā gan britu, gan arī citu valstu versijas, tomēr man it īpaši būs interesanti apskatīties, ko krievi izdomās un vai spēs nodrošināt ar ASV šovu samērīgo kvalitātes līmeni.

Treškārt, nupat ir sācies Rachel Zoe Project. To vada visā pasaulē pazīstama stiliste un modes dizainere Reičela Zoe un sēriju laikā viņa stāsta par savu dzīvi, Holivudas līmeņa klientiem, viņu pasūtījumiem un pasaules modes šovu apmeklējumiem, kuru laikā viņa tiekas ar tādām modes pasaules leģendām kā Karls Lagerfeldlds, Marks Džeikobs un Džordžio Armani. Tagad es skatos projekta ceturto sezonu, bet plānos ir atkārtoti noskatīties arī visas iepriekšējas, jo katrā sērijā ir tik daudz detaļu, ka pirmajā reizē nesanāca tās visas pamanīt un izbaudīt pilnā mērā.

Visbeidzot, es arī skatīšos "Krievijas Nakošo Top Modeli", kas sāksies jau 25. septembrī. Šis šovs ir uzņemts pēc American Next Top Model parauga. Esmu redzējusi vairākas ANTM sezonas, un teikšu, ka man ir pamatīgi apnicis vērot tās visas neskaitāmas fotosesijas, meiteņu histērijas un Tairas sprediķošanu. Tādēļ es neskatīšos jauno ANTM kārtu, bet krievu versija mani vilina tāpēc, ka šova pirmā sezona pavasarī vienkārši pārsteidza ar zemo kvalitātes līmeni. Neraugoties uz to, ka producenti bija pieaicinājuši gan Kseniju Sobčaku, kā šova vadītāju, gan Krievijā slavenus fotogrāfus un stilistus, publikas komentāri bija visai negatīvi. Šoreiz ir mainījies komandas sastāvs un tāpēc man ir interesanti, vai šoreiz viņiem izdosies piedāvāt skatītajiem cienīgu produktu. Tāpat man ir vienkārši interesanti paskatīties kā jaunās krievu meitenes redz savu karjeru modes pasaulē un kā  uzvedas savā starpā.

Kādas ar modi saistītas programmas un šovus jūs skatāties? 

5 comments:

  1. ...es skatos Amerikas Next Top Model un man patīk, un tagad jau 17 sezonu skatīšos, esmu redzējusi visas sezonas...

    ReplyDelete
  2. Vasarā iesāku skatīties Rachel Zoe Project, bet tālāk par otro sezonu netiku, laikam jāatsāk skatīties!;)
    Project Runway arī esmu skatījusies, ļoti patika.

    ReplyDelete
  3. ...sāku skatīties 17 szonu ANTM... tā ir Old Star sezona... no normālajām tik trīs tur ir... pārējās bitches (hope they will lose)...

    ReplyDelete
  4. Ja nepatīk ANTM, iesaku austrāļu un jaunzēlandiešu versijas - sesijas ir daudz izsmalcinātākas un interesantas, nav tik daudz kašķu, nav krīzes utt.

    ReplyDelete