Thursday 8 September 2011

Fashion weeks

Vakar Ņujorkā startēja kārtēja modes nedēļa, kurai sekos modes nedēļas Londonā, Milānā un Parīzē. Esmu par to pilnīgā sajūsmā, jo mans visu laiku mīļākais hobijs ir skatīties internetā bildes no modes skatēm. It īpaši man patīk greznas kolekcijas ar ekstravagantajām vakarkleitām, spīdīgiem izšuvumiem un neparastajām rotaslietām un somiņām (šajā ziņā nepārspējamas ir Chanel Haute Couture un Elie Saab Haute Couture kolekcijas)

Lai varētu labi apskatīt vissīkākās detaļas es apmeklēju britu Vogue mājas lapu. Tur sadaļā Fashion izvēlos dizaineru, kura kolekcija mani interesē, un noklikšķinu uz Close-up pogu. Tādā veidā var tikt pie bildēm, kas parāda katra tērpa atsevišķus fragmentus palielinātājā mērogā fokusējoties, piemēram, uz kaklarotu vai somiņu. Turklāt var izvēlēties Magnify opciju - tad var redzēt vēl labāk. Tā es varu pētīt modes skatu bildes stundām ilgi. Šī nodarbe dod man iedvesmu būt kreatīvākai un vienkārši palīdz atslābināt smadzenes. Dažkārt manī dzimst spēks un vēlēšanās pamēģināt atdarināt kaut ko tādu pašai, bet parasti tādas ieceres netiek realizētas :)

Šeit pievienoju manas mīļākas bildes no Dolce&Gabanna, Christian Dior un Balmain šīs sezonas kolekcijām. 







Vai jūs sekojat līdzi modes nedēļu laikā notiekošajam? 

2 comments:

  1. tad jau būs daudz rakstu tagad

    ReplyDelete
  2. Hehe... Nezinu, vai pietiks uznemibas rakstit par katru kolekciju, bet gan jau ja buus kaut kas arkartigi interesants, noteikti rakstishu ;)

    ReplyDelete