Wednesday 22 June 2011

BENEFIT Tri-Radiance Foamingly Clean līdzeklis

Pie manis atbrauca māsa! Tas nozīmē, ka nākamas nedēļas būs piepildītas ar smiekliem un  visādiem interesantiem pasākumiem. Tomēr, man kā kosmētikas maniakam šis notikums nozīmē arī iespēju pārbaudīt viņas kosmētikas somiņu un izmēģināt kaut ko jaunu :)
It īpaši mani ieinteresēja manas māsas nesenais pirkums, proti  Foamingly Clean sejas mazgāšanas līdzeklis no Benefit nesenās sejas kopšanas sērijas. Sērija ietver dažādus līdzekļus: attīrošas želejas, kosmētikas noņemšanas pieniņus, sejas skurbi, tonizējošus līdzekļus, sejas un acu krēmus un losjonus. Šī sērija satur Benefit speciāli izstrādāto tri-radiance kompleksu, kas izgaismo ādu un palīdz saglabāt adekvāto mitruma līmeni.   

Benefit mājas lapā kā arī uz paša produkta nav informācijas par Foamingly Clean līdzekļa sastāvu kā arī tā paredzēto ietekmi. Vienīgais, ka tas ir paredzēts kā pirmais solis ikdienas sejas kopšanas režīma ietvaros. Tāpēc pastāstīšu par savu pieredzi, ja nu kāda no jums izdomās to iegādāties.
Uzreiz teikšu, ka neesmu īpašā sajūsmā par šo līdzekļi. Manuprāt, tas slikti noņem dekoratīvo kosmētiku, tāpēc man ir grūti iedomāties kā tas var attīrīt seju no tauku dziedzeru izdalījumiem. Manā dzīvē ir gadījies izmantot līdzekļus, kas daudz labāk tiek galā ar šo uzdevumu (piemēram, Body Shop Vitamin E Gentle Facial Wash līdzekļis). Nekādu "izgaismošanas" efektu es arī nepamanīju, bet iespējams, lai to panāktu, ir jālieto visa sērija kopumā. 
Vienīgais, kas man patika, ir tas, ka pat neliela produkta daudzuma pilnībā pietiek visas sejas nomazgāšanai. Līdzeklim ir neitrāla smarža, kas noteikti ir liels pluss manā skatījumā. Protams, iepakojums, kā vienmēr, ir ļoti stilīgs un var izrotāt jebkuru vannas istabu.
Kopumā, es teiktu, ka Foamingly Clean ir labs līdzeklis, bet brīnumus es no tā negaidītu. Ņemot vērā augsto produkta cenu, es no tā gaidītu izteiktāku efektu. Pašlaik liekas, ka tas der tikai meikapa augšējo slāņu noņemšanai, bet pēc tam ir jāizmanto kāds spēcīgāks līdzeklis. 
Bet es gribētu izmēģināt It's potent! Eye Cream, kas it kā palīdzot tikt galā ar melniem lokiem zem acīm. 

Es varbūt iegādātos produktu paraudziņu komplektu, kas satur gan acu krēmu, gan arī sejas mitrinošo emulsiju. 

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Maasa runaa: Vispaar es tev piekriitu un domaaju, ka kosmeetiku shis liidzeklis nonnem diezgan slikti. Bet taa kaa es to centos lietot kopaa ar Vichy NormadermDeep Cleansing Gel,ir ok.

    ReplyDelete